Urządzenia i Akcesoria
Zapiekanka kalafiorowo-brokułowa z jajkami i sosem jogurtowym
Składniki
-
500 g wody
-
500 g różyczek kalafiora
-
500 g różyczek brokułu
-
4 jajka
-
150 g sera cheddar, pokrojonego na kawałki150 g sera ementaler pokrojonego na kawałki
-
150 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
200 g cukinii pokrojonej na kawałki
-
40 g oliwy z oliwek
-
130 g jogurtu greckiego w temp. pokojowej
-
2 żółtka
-
1 łyżeczka soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tatar z marchewki; Naleśniki ze szpinakiem w sosie pomidorowym
1 godz. 30 min
Ryżowa sałatka z tuńczykiem i jajkami; Sorbet owocowy
1 godz.
Grecka zupa fasolowa (Fasolatha); Placki z cukinii i marchewki z dipem z sera feta
50 min
Wegetariańska zupa gulaszowa z dyni; Kokosowy ryż ze smażonymi bananami
55 min
Lasagne z cukinii i szynki (bez glutenu)
1 godz. 30 min
Lasagne ze szpinakiem, mozzarellą i ricottą
1 godz. 30 min
Klopsiki z tofu z sosem słodko-kwaśnym i ananasowym ryżem
55 min
Zapiekanka z mięsem mielonym i brokułem (z osłoną noża miksującego)
50 min
Makaron z wegańskim zielonym sosem i warzywami
35 min
Leczo z pieczarkami (w słoikach na zimę)
1 godz. 30 min
Makaron z wegetariańskim sosem bolońskim; Lody malinowo-bazyliowe
50 min
Lasagne z warzywami
1 godz. 25 min